Landings pagina's

De pagina waar een bezoeker binnenkomt naar aanleiding van een campagne of zoekactie is essentieel voor een hoge conversie.

Wat is een landingpage?

Voor diegenen, die nog niet exact weten wat een landings pagina is, even een korte uitleg. Een landingspagina, landingspage, bestemmingspagina of actiepagina is een pagina waarop bezoekers ‘landen’ binnen uw website als gevolg van een online of offline campagne of een zoekactie. Dit als gevolg van een click op een banner, nieuwsbrief, zoekmachine advertentie of via een speciale promotionele url’s in geval van offline communicatie. Eigenlijk kan men stellen dat elke pagina een landingpage is, want een bezoeker kan door middel van zoekmachines op elke pagina terechtkomen.

Zo heeft Jack's Webdesign verschillende landings pagina's gemaakt om in verschillende plaatsen in de zoek resultaten van bezoekers te komen.

Ook een goede URL kan van nature voor een goed zoek resultaat zorgen. Het komt dan ook steeds meer voor dat er domein namen worden aangevraagd met een goede vindbaarheid waar maar één website pagina opstaat. Puur gericht op de zoektermen waar men op gevonden wil worden.

Met een frisse blik

U bent nu hier: Home · Landings pagina's